Hos MoccaBar.se har vi - som tidigare nämnt - valt att fokusera på solida kvalitetsmaskiner med inbyggd kompressor, eftersom vi anser att det ger dig som användaren den bästa upplevelsen, både när det gäller själva framställningen och det slutliga resultatet.

Vi har således samlat ett brett urval av bra, solida och beprövade maskiner från erkända europeiska tillverkare som Gaggia, Simac/DeLonghi, Nemox, Unold och Musso, och som alla ger bra valuta för pengarna.

De modeller vi har i sortimentet spänner från en bra budgetmaskin från Nemox upp till halv- och helprofessionella maskiner från Musso.

  • Gaggia maskinen är en riktig bra halvprofessionell maskin, i en otroligt gedigen kvalitet.
  • Nemox spänner från budgetutgåvan Chef 2200 till den professionella Pro 2500 Plus.
  • Simac/DeLonghi maskinerna skiljer sig från de övriga genom att ha en lite annorlunda teknologi omkring omrörarmekanismen och kylsystemet, samt att arbeta med något högre varvtal.
  • Musso är i en kategori för sig själv, de vänder sig till finsmakaren, som söker efter det optimala för hemmabruk

Det är i alla fall tal om bra och beprövad teknik, och i realiteten är det ganska få detaljer som skiljer åt enskilda maskiner/tillverkare. I alla tillfällen är det inbyggd kompressor och de flesta har avtagbar skål, som underlättar rengöring och tillåter förvaring eller vidare nedkylning i frysen, så valet av maskin är upp till den enskildes smak och plånbok.

Mer info om enskilda maskiner och tekniska data hittar du genom att välja ”visa” under produkter.


HemHem

Varukorg  

(empty)
Annonsering

Specials

GAGGIA Gelatiera Glassmaskin
GAGGIA Gelatiera
Old Price: 4,195.00 Kr.
New Price: 3,595.00 Kr.

Tillverkare