Hos MoccaBar.se kan du beställa dina varor online och betala via bank/kreditkort eller faktura.

Bank/kreditkort
Vi accepterar Visa, MasterCard, JCB och Maestro. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Vid kortköp tillkommer ingen extra avgift.

Faktura
Med faktura betalar du i efterskott. Betaltiden är 14 dagar och per faktura tillskrivs en fakturaavgift om 15 kr. Vid försenad betalning tillskrivs en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 50 kr, samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste även vara den samma som din folkbokföringsadress. Läs Klarna faktura villkor här.

Dela upp betalningen
Vi skickar din order direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp. Som lägst betalar du 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala av hela resterande beloppet på en gång.

Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura och betalningen sker alltid den sista dagen i månaden. Årsräntan för delbetalningen är 19,5% och fakturaavgiften 29 kr/mån. Läs fullständiga kontovillkor här (PDF).

Betalningen sker via Klarnas tjänst Klarna Konto.

Banköverföring
Om du önskar betala via banköverföring mottar du en faktura med all nödvändig information via e-post, vi vill dock göra dig uppmärksam på att denna betalningsalternativ oftast medför ett par dagars extra expeditionstid i förhållande till betalning med kreditkort eller via Klarna.

Varorna skickas så snart vi har registrerat din inbetalning tillsammans med fakturan för din order, utfärdad av OCEAN eCommerce.

Alla priser på www.MoccaBar.se är i svenska kronor och inklusive svensk moms.


HemHem

Varukorg  

(empty)
Annonsering

Specials

Nemox Gelato Pro 1700
Nemox Gelato Pro 1700 - Nytt kabinett
Old Price: 7,995.00 Kr.
New Price: 6,695.00 Kr.

Tillverkare